محل تبلیغات شما

تصویر

 

هیجانات نشانه­ هایی هستند که به شما کمک می­کنند که به افکاری که در مغزتان اتفاق می­افتد جواب دهید.مغز انتقال­ دهنده­ های زیست شیمیایی ای تولید می­کند که این انتقال دهنده ها باعث ایجاد هیجانات در ما میشوند ، این هیجانات مارا ترغیب می­کنند که دست به انتخاب بزنیم.

به عنوان نمونه ، هیجانی که بعنوان اضطراب می­ شناسیم به ما کمک می­ کند تا از خطر پرهیز کنیم. خشم به ما کمک می­کند که در زمانیکه حس می­کنیم مورد تهدید قرار گرفته ایم عکس العمل دفاعی نشان دهیم. غم و اندوه به ما کمک می­کند که در حین فقدان و مشکلات راه حل کناره­ گیری را برگزینیم.

 

از زمان تولد، مغز شگفت­ انگیز ما تکامل یافته تا ما را از اسیب ایمن نگه داشته وسبب شود که زنده بمانیم.

 

این به این معنی است که در هر موقع مغز ما حس کند که با خطری که آسایش و آرامش مان را تهدید می کند روبرو هستیم، هر کاری که می­تواند برای ارسال پیغام هیجانی که به ما انگيزه ­دهد از خودمان مراقبت کنیم، انجام می­دهد. ممکن است پاسخ­ هایی با نام تسلیم، فرار، و حمله را شنیده باشید.

 

هر یک از این سه، پاسخ­های رایج به هیجانات شدید هستند. گرچه این سیستم هیجانی برای زنده ماندن و نجات بشر در زمان تاریخ سازگارانه بوده است، ولی در موقعیت­هایی که خطر مرگ وجود ندارد، سازگارانه نیست, برای این که در طول زمان ممکن است درمغز ما یک سوگیری ضمنی منفی بوجود ­آید که باعث شود محیط اطرافمان را بصورت منفی ببینیم و همین مسئله، سبب ایجاد اضطراب در شرایطی که موقعیت ها اصلاً تهدید کننده نیست می گردد؛ به اینصورت که حتی زمانیکه تهدید فوري وجود ندارد بدن ما ممکن است منقبض شود و شرایط حمله بخود بگیرد و ذهن ما بر روی آن چیزی که شاید ممکن است به ما اسیب برساند، تمرکز کند. زمانی­که این اتفاق می افتد، ترس دیگر برای زنده ماندن ما موثر نیست.

 

در چنين حالتی ما زمانو انرژی­مان را به جای این­که به زندگی کردن اختصاص دهیم برای دفاع کردن صرف می کنیم. درمانکارآمدی هیجانی می­تواند به ما کمک کند که به هیجاناتی که با مرگ و زندگی در ارتباط نیستند بطور مؤثر و کارامد جواب دهیم.

 

لیستی از انواع هیجان

عصبانی- شکست خورده- افسرده- محتاط- بهت زده- راحت- عاشق- نادان- نامطمئن- مشتاق- کنجکاو- خسته- ناکام- دلداده- شکاک- مغرور- تحت تاثیر - وحشت زده - کامیاب- شاد- خجالت زده - ترسیده- علاقه مند - ممنون- ناراحت- کلافه- غمگین- رضایتمند- وسواسی- خوشبین- تحریک- پذیر- غمگین- تهی- افسرده- گناهکار- پر انرژی- حسود- متاسف- ذوق زده - آسیب پذیر - هوشمند- احمق- ناامید- لذت بخش - غیر قابل تحمل - نگران- بی ارزش- هیجان زده - سر زنده- تنها- ارزشمند- بی میل - مشعوف- محترم- دیوانه- شکننده- بی تفاوت- دده- نادان- صبور- امیدوار- دشمن

 

تعداد زيادي از هیجان ها شناسایی شده اند که هر یک تأثير مختلفی بر روی ما دارند. هیجان ها بر دو نوع خوش آیند و ناخوش‌آیند هستند و ما در ادامه لیستی از هیجان های مختلف را ارائه می کنیم.

 

۶۲ نوع هیجان من جمله رایج ترین انواع هیجان در بین اشخاص هستند. بعضی از آنها مثل عصبانیت جنبه اذیت کننده دارند و بعضی ديگر مثل شادی، جنب مثبت دارند. حال شما چنانچه بخواهید یک دسته بندی ساده را بر روی این ۶۲ نوع هیجان انجام دهید به آسانی میتوانید تشخیص دهید که کدام هیجان ها خوش آیند هستند و کدام هیجان ها جنبه ناخوش‌آیند دارند.

 

عصبانیت را چه کنیم

هیجانات گوناگون کدامند؟

حقایق جالب روانشناسی

هیجان ,ها ,کند ,زده ,ممکن ,هیجانی ,به ما ,که در ,ممکن است ,هیجان ها ,ما کمک

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها